14 Mart 2009 Cumartesi

Kılıçdaroğlu'ndan Ergenekon'la gündeme gelen Ulusal Kanal'a övgü



CHP İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ergenekon terör örgütü soruşturmasına adı karışan Ulusal Kanal'ı övdü.
Kanalın dün Çağlayan'daki yemeğine katılan Kılıçdaroğlu, kuruluşun Türk siyasetinde ve televizyonculuğunda önemli bir yeri olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, Ulusal Kanal'a her ortamda destek vermeye hazır olduğunu dile getirirken, "Beni uzun uzun dinlemenize gerek yok. Gönlümüz bir, düşüncelerimiz bir, dünya görüşümüz bir." ifadelerini kullandı.
Ulusal Kanal, dün Çağlayan Düğün Salonu'nda yemek verdi. Geceye katılan Kılıçdaroğlu, Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Büyükdağlı, İşçi Partisi (İP) genel başkan yardımcılarından Erkan Önsel ve emekli Tuğgeneral Servet Cömert ile aynı masada yemek yedi. Kılıçdaroğlu, buradaki konuşmasında davete koşa koşa geldiğini belirtti. Seçim sürecinde işbirliği yapmayı teklif eden Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: "Ulusal Kanal'ın özelliği, ulusal değerlerimize önem vermesinden kaynaklanıyor. Umuyorum Ulusal Kanal bundan sonraki yaşamında aktivitelerini ve gücünü artırarak devam eder. Bizler de ona her yerde destek vermeye çaba harcarız." Üst düzey yöneticileri Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan İP, Kılıçdaroğlu ile CHP'nin Ankara adayı Murat Karayalçın'ı destekleme kararı almıştı. Karayalçın da İP'e teşekkür ziyaretinde bulunmuştu.

Hiç yorum yok: